8.8.2010

Sunday Service!!

Mikä joutilaisuuden multihuipentuma!

Niin on kohta kolme päivää vietetty ollessa ja hengittäessä. Mahtavaa oli ja on, sai kerättyä vähän voimia. On kyllä uni maistunut.

Tuossa aamiaista/lounasta syödessä naapurin plikan miesystävä tuli käymään keittiössä ja kysyi, käynkö kirkossa. No en käy, mutta olisipa mukava käydä joskus sellaisessa, jossa olisi gospel-kuoro ja Hallelujah!-huudot täyttäisivät ilmanHiukan erilaista kuin luterilainen "Anna meille meidän syntimme anteeksi"- nöyristely.  Menisin palvelukseen siis ihan vain vakoillakseni meininkiä:) Uskonnon parhaina saavutuksina on mielestäni tuoda ihmisiä yhteen ja voimaannuttaa niitä, jotka kaipaavat korkeampaa suojelua. Suurin osa sitä näyttääkin kaipaavan jossain muodossa. Esimerkiksi suosikkiuskoni kristinusko on monien hyvien asioiden lähde, mutta pahimmillaan myös alistavien rakenteidensuvaitsemattomuuden, pelon ja lammasmaisuuden airue. En ala tätä kovin syvällisesti perustelemaan, tai oikeastaan en perustele ollenkaan. 


Ja sitten muihin asioihin.
Huomatkaa, kuinka joillakuilla on liikaa vapaa-aikaa myös, ja käytössään Photoshop:




Ja toinen kuva, jolle nauroin lähes koko eilisen illan:




Jos tämä ei ole angstia, niin mikä on? Ja pojalla on ihan black metal- paitakin.



Bristolin piti olla Iso-Britannian aurinkoisimpia kaupunkeja, mutta kuinkas kävikään? Täällä oli kuulemma ollut tosi kovat helteet, jotka olivat -kappas vain- loppuneet juuri ennen tuloani. Ostin eilen sateenvarjon. Päivässä ehtii sataa noin seitsemän kertaa, mutta ne ovat olleet tosi tosi pieniä kuuroja. Lämmintä on kyllä koko ajan tosin. Tämän huoneeni akkuna ei ole suostunut aukeamaan, korjaaja saapuu ehkä huomenna. Toivotaan. Hikeä pukkaa laiskan nukkuessa.


Menen huomenna St.Paul´s Adventure Playgroundille, jossa olin  myös torstaina. Pidän ensi viikolla jossain vaiheessa esitelmöinnin aiheesta Jyväskyln kaupunki ja kouluohjaajan työ. Yritän olla mahdollisimman kiinnostava, ja jättää (anteeksi vain) teknologiaosaamisen ja rallien historian vähemmälle ja kertoa tärkeimmästä ja parhaimmasta aiheesta, jonka tiedän; itsestäni.


Bristolin murre on tosiaan kummallista, en tiedä oikein miten, mutta on välillä vaikeuksia ymmärtää lapsien nopeaa puhetta. Torstaina ne kysyivätkin aika pian, mistä olen kotoisin, eli en taida ihan mennä paikallisesta :D Sanojen lopussa lausutaan r, kuten sanassa car, ja sanojen loppuun laitetaan ylimääräinen L-kirjain, sanoo Wikipedia.


Tiesittekö, että Bristol on ollut jo 1200-luvulta yksi Englannin suurimpia kaupunkeja? Teollisen vallankumouksen aikana 1700-luvulla moni kaupunki kasvoi suuremmaksi, mutta tänä päivänä Bristolin metropolialueella on noin miljoona asukasta ja se on kuudenneksi suurin kaupunki Englannissa.


Täällä on kuulemma todella paljon keikkapaikkoja ja seuraavan kahden viikon tavoitteena onkin käydä edes yhdellä keikalla, genrellä ei väliä! 


Happy Sunday! Muistakaa pyhittää lepopäivä! ;)


<3 Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!