6.8.2010

Lazy Friday

Heräsin puoli yhden aikaan, ja olo oli niin ihana. Jalat ei olleet kuin eläkeläisellä, vaan hiukan toipuneet päivien tepastelusta. 


Lähdin käyskentelemään yhteen Bristolin keskustoista, joka sijaitsee muutaman sadan metrin päästä tästä asuntolastani. Oli ihana vain käveleskellä, tosin asiaa oli postiinkin, jossa jonotin puolisen tuntia, että sain muutaman kirjeen lähetettyä. 


Suosikkini kaupoista on edellisen Enkku-oleskelun ja näiden muutaman päivän perusteella Primark ja Tesco, eli ne kaikkein edullisimmat paikat kaiketi:)


Primark on tosiaan yksi edullisimmista vaatekaupoista, jossa myydään jonkin verran myös kodin pientavaraa. Kauppa on yleisilmeeltään kuitenkin siisti, ja ihmisillä on yleensä jättikassit ulos tullessaan. Nyt alennusmyyntien aikaan siellä oli paljon vaatteita 1-7£, ja ostinkin tunikan ja yöhousut muutamalla punnalla. Äidille terveisiä, että ihan todella vain muutamalla punnalla, en pyöristä alaspäin! Yöhousuista haluan mainita, että ne olivat vaaleanpuna-siniset, eli olen saanut jotain hermomyrkkyä, joka vaikuttaa aivojen värikeskukseen. Samoin tunika oli yönsininen-vihreä...


Tesco on lähikauppa parhaimmasta päästä, edullinen ja melko monipuolinen. Tämän rakennuksen alakerrassakin on Tesco Express, josta ostin tänään ruoan lisäksi Kerrang!-lehden. Kerrangissa oli mukana Matt Tuck(BFMV). Onkohan se kotiin tästä pitkä matka? Kun nyt kerran olen täällä, olisi syytä vähän häiriköidä muutamia henkilöitä. Kuten Dani Filthiä(CoF). Ja tästä saisi myös edullisia lentoja tuonne Ameriikkaan, jossa asuu maailman paras ruotsalainen (Aneten jälkeen) , Alexander Skarsgård. Olenko maininnut katsoneeni True Bloodin kakkoskauden yhden vuorokauden aikana ihan vain hänen takiaan? Filmtownista, 7€, oli joka euron arvoista.


Loppuillan suunnitelmana on lukea Elaine Cunninghamin Drowin tytär-kirjaa, jossa on aina niin mukavia mustia haltioita. Voinko suositella? 


Blogin nimi tulee muuten siitä jättimäisestä kauppakeskusksesta, jossa käyskentelin tänään ihan tutustumismielessä vain.


Laitan teitäkin ilostuttamaan nyt mainitsemani Alexanderin, joka on ohjaaja/näyttelijä Stellan Skarsgårdin poika. Enjoy.







 <3 Terkut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!