25.8.2010

Mums mums ja om nom

Hellurei ja hellät tunteet!

Innostuin tänään ihan hirveästi, kun olin saanut 2 kommenttia! Nyt olen saanut yhteensä 4 kommenttia, joita olen lukenut moneen kertaa, on niin ihana, kun laitatte niitä!

Siltä varalta, että joku ei osaa laittaa kommenttia, ja asiaa olisi: 
1. Joka blogitekstin lopussa näet violetin tekstin: Lähettäyt Katrinsessa klo xxxx ,sen vieressä, violetilla edelleen(tai lilasella niinku joku sanoo..;D)lukee "x kommenttia". 
2. Napauta kohtaa "x kommenttia" ja saat ainutlaatuisen tilaisuuden kommentoida plokiani
3. Kirjoita boksiin asiasi
4. Napsauta kohdan "Kommentti nimellä" valikkoa, ja valitse kohta "nimi/URL-osoite", URL-kohdan voit jättää täyttämättä
5. Sitten painat lähetä, ja TADAAAAA! 
Voit esimerkiksi toivoa, että kertoisin jostain aiheesta, jota en ole älynnyt vielä avata.

Tämähän on erittäin suorasukaista vihjailua, eli toimeksi nyt:)
Asiattomat kommentit poistetaan:)

Pitkän mussutuskauden jälkeen näkyy valoa taivaanrannassa/pilven reunalla/jääkaapissa! Olen siis puputtanut melko laimeaa ruokaa,ei mitään kovin terveellistä, ja tänään tein sitten aika perinteisen makaronilaatikon. Onpa kivaa, ja hyvää!
 Huomaatteko, miten maitoa myydään "pinteissä", eli siinä mitassa, jossa oluttakin täällä myydään. Miten söpö (ja epäekologinen) muovipullo! Ison mehupurkin laitoin myös ihan esimerkiksi, en laittanut sitä makaronilaatikkoon..Niin ja tuo nappi tuolla seinässä pitää laittaa päälle, ennenkuin alkaa käyttämään hellaa, joka pistorasiankin päällä on moinen. Naapuri-Jola nauroi, kun kerroin, että aina unohdan napsauttaa virrat päälle kun kuumeisesti kokkaan, ja kysyi, että missä se katkaisija sitten Suomessa on. Selitin, että se virta vaan on siellä, koko ajan ja odottaa. Hieno selitys, sähkömiehen tyttö...


Ah, aivankuin jostain 70-luvun kellertävästä keittokirjasta. "Arkiruokaa helposti ja nopeasti" (Nimi luetaan mun kuulutusäänellä). Suolapurkin kansi muuten irtosi kriittisellä hetkellä ja kaavin sitten suolaa lastalla pois paistinpannulta ja luudalla lattialta.


Eli varsin mielenkiintoinen päivä tänään!;D


Ystäväni A saapuu tänne ensi viikolla, ja oon ihan liekeissä! Muutama mahdollinen vierailija on perunut tulonsa(ymmärrettävää, en ole katkera), ja se on ollut vähän kova paikka, kun olisi ollut niin mukava ottaa läheisiä vastaan ja höpötellä suomeks ja olla sikahyvänä oppaana;). Mutta eihän Bristol tai Iso-Britannia mihinkään katoa, ellei uppoa yhtäkkiä. Sitten mennäänkin sukellusveneellä: "Näe merenalainen tarunhohtoinen Iso-Britannia, kauan sitten uponnut valtakunta".


Nyt mä lopetan kun nää jutut on tällaisia.


Pusmoix!

5 kommenttia:

  1. Tuo sähkön tieteellis-filosofinen olemassaolo teoria oli kyllä hauska :) Niinhän se juuri menee!

    VastaaPoista
  2. Tuula from Vaajakumpu27. elokuuta 2010 klo 23.09

    Älyttömän hauska lukea sun juttujasi. Aina tulee hyvälle tuulelle. Jatka samaan tapaan!!!! Joko olet löytänyt meille kirjekavereita???

    VastaaPoista
  3. Voi Tuula, en oikein ole:( En ole käynyt kouluissa vielä, ja muutenkin tämä työ on aika rikkonaista, mut laitan tolle Lempiskälle tulemaan enkunkielisiä kuulumisia, joita kieltenopet voi sitten käyttää oppilaiden kanssa tunneilla. Terkut ja kiitokset kehuista!! :)

    VastaaPoista

Kiitos sanoistanne!