22.8.2010

I believe your most attractive features are your heart and soul

(Otsikko Savage Garden: Affirmation)

Olen tässä muutamia päiviä selvitellyt kämppäasioita, 3. syyskuuta pitää olla täältä ulkona, eli kiirettä pukkaa...Tosin en panikoi, asiat kyllä järjestyy.

Saattaisin näillä näkymin päästä (joutua?) kolmen miekkosen kämppäkaveriksi Whiteladies Roadin lähelle, eli mukavalle paikalle. Miekkoset ovat askel mukavampaa suuntaan, luulen, toivon, oletan. Tässä asunnossa majaileva Josef (?) käy vähän hermoille. Lähdin tänään käveleskelemään/ ruokakauppaan ja hän huutaa perääni : "Minne menet? Menetkö ulos? Milloin tulet takaisin? En ole nähnyt sua pitkään aikaan, voidaanko sitten jutella, kun palaat? Oletko tunnin, kaksi, kolme? Sua ei koskaan näy täällä."
VOIII LUOJAAA.
Olisi ollut kiva lainata Pinkiä tähän kohtaan, saatte itse päätellä mitä biisiä ;)

Keskiviikkona St Pauls lähti retkelle Bowoodiin. Bowood sijaitsee Wiltshiressa, puolen tunnin ajomatkan päässä Bristolista. Bowoodin tilukset omistaa Lansdownen perhe, ja alueella sijaitsee Adventure Playground, kartano, järvi, luolasto, ravintola, kävelyreittejä, puutarhoja. Lapsia mukana viitisenkymmentä, heidän vanhempiaan viitisentoista ja meitä työntekijöitä 7 kappaletta. Seikkailuleikkipuisto oli mukava, sinne lapset menivät merkistä ja tulivat takaisin, kun oli aika lähteä. Kävin kiertelemässä kartanossa ja sen ympärillä, täydellinen englantilainen näkymä. Kartanossa itse asiassa asuu vielä Lansdownen perhettä, mutta osa siitä on muutettu museoksi, jossa voi nähdä muotokuvia kahdensadan vuoden takaa, patsaita ja ennen elettyä elämää. Tottakai siellä sijaitsee myös ylihinnoiteltu matkamuistomyymälä ja pieni ravintola. 

Kartano ja sen ympärillä oleva puutarha olivat tosi kauniita, ja laitan muutaman kuvan niistä myös tähän.

Aika kuluu iltaisin melko hitaasti, jostain syystä en osaa enkä halua kysellä ihmisiltä vaikkapa töissä, että no mitäs teette tänään illalla. Kysyvät toki itse sitten. Viihdyn kyllä hyvin yksin. Olen katsellut elokuvia ja tv-sarjoja. Paljon. Toisaalta on niin ihana, kun ei ole niitä velvoitteita, mitä omassa kodissa olisi, jossa aina löytyy vähintään kaapin siivoamista, aina! Eikö ole näin? Ikinä ei ole sellainen olo, et NYT, nyt ei tarvi tehdä enää MITÄÄN. Mutta se on ihanaa, työskennellä oman kodin hyväksi. Täällä riittää, kun imuroi tämän kuuden neliön huoneen. Ja sitäpaitsi pakkaan kamani taas puolentoista viikon päästä, ja mahdollisesti uudessa kämpässä on viikottainen siivous <3 Pääsee vielä vähemmällä:)


Ostin DVD-boksin Being Human, 1.& 2.tuotantokausi. Siinä on vam...noh sanotaan nyt vain, että siinä on jotakin yliluonnollisia olentoja, ja toisenlaisia yliluonnollisia olentoja ja vielä kolmannenkinlaisia..sarja on ihan ok, ja se on kuvattu vuonna 2007 täällä Bristolissa. Hassua. Siinä on paikkoja, joissa olen käynyt ja jotka tiedän, ja se on vaan niin hassua.

  Suihkulähteen edessä vähän rähjäisen näköinen työntekijä




Hyvää viikonloppua, ja onnea siskoille, joista toinen täytti 16.8. 23 vuotta ja toinen täyttää 23.8. pyöreät 20 vuotta! Aikuisia, mokomat <3


K

PS. Olin KFC: ssä syömässä, kun näin TUTTAVAN (erään äidin, jonka kanssa olen jutellut St Paulsissa), ja oli niin mahtavaa nähdä joku, ja moikata ja jutella hetki! (Kuulosti säälittävältä tämä vähän) 

Edit: Sain mun huoneen ikkunan vihdoin auki! Ihanaa! JA mulla on tosi kiva naapurintyttö, Jola, jonka kanssa keskustelimme pitkään. Taidamme mennä lähiaikoina jonnekkin yksille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!