17.1.2013

Sessejä eli koiria

Aktiivinen koiraviikko! Maanantaina Pepi ja Ritva treffasivat ihanan bernityttösen Palokkajärven jäällä, tiistaina oli vuorossa corgiseuraa koirapuistossa . Eilen oli vuorossa anoppilan korskea kultsikka ja lauantaina tavataan riehakas bretonin pentu. Ritvaa sosiaalistetaan meidän piireihin oikein olan takaa. Hyvin on mennyt tähän asti. Yllättävän paljon samaa on hänessä kuin vanhempieni Iina-bernissä. Kiltti, mutta välttelee tilanteita. Vähän tosin pitää arvokkaan rouvan komentaa raisumpia teinejä, että nyt loppuu se päätön juoksentelu. Ja ehkä murahtaa yli-innokkaille kosijoille. Mutta rauhallinen, lempeä ja topakka on Ritva-rouvamme. Ja on sillä myös aika huvittavia asentoja ja ilmeitä. Joka päivä saa nauraa koirilleen. Ja ainakin joka toinen päivä hermostua..


Ritu kävelee lenkeillä kuin pomppiva poni, ja makaa sen jälkeen kuin pulleva sammakko. Pepi taas on muuten vaan dorkan näköinen. Todisteita? Tässä:

 Että tällaista meille..Tuossa viimeisessä kuvassa näyttää kyllä jalat aivan uskomattoman tapeilta. Silti niillä nakkimakkaroilla saa aina mamman kiinni, ja pallon varsinkin. Huoh. Pallo on taas komerossa arestissa, kun jollakulla menee vähän yli.
Mittään pahhaa ei olla tehty
 


2 kommenttia:

Kiitos sanoistanne!