30.1.2013

Köhää ja kannustushuutoja

Kipeinä on oltu tässä taloudessa (kuten niiiin moni lähipiiristä ja kauempaakin- paranemisia!). Onneksi ei mitään kovin vakavaa, flunssaa, köhää, kuumeilua ja aivan vetämätöntä oloa "vain". Onneksi tänään kummallakaan ei ole kuumetta, mutta muuten vielä aavistuksen puolikuntoinen olo on. Noh, koiria ei paljoa kiinnosta, onko oloja vai ei, ja eilen talvisodan hengessä käytin niitä reilun puolituntisen hyvin loivaliikkeisellä kävelyllä. Tänään on niin kova myräkkä ulkona, että lahjoin miehen käymään kaupassa ja koiria kävelyttämässä, minä kuorin perunat. Tai siis mies ehti kuoria puolet ennen lähtöä, joten eipä niitä kauheasti jäänyt minulle. Hyvä diili. se toi vielä suklaatakin kaupasta. Mahtava mies. 
Oikeastaan ei se myräkkä niin haittaa, kun ei ole tukka tötteröllä minnekään menossa. Mutta kun se näyttää niin paljon mukavammalta täältä sisältä käsin.
Huomenna onkin jännittävä päivä, kun menemme pikkuserkun, hänen avokkinsa ja siskoni kanssa katsomaan Jyp-Kärpät -peliä. Pikkuserkku on innokas Kärppä-fani ja minä taas taidan olla sen verran keskisuomalaistunut, että huudan kyllä Jypin puolesta (jos huudan ollenkaan). Lajina siis jääkiekko (jos joku ei tajunnut), jota seuraan tasan MM-kisojen Suomen pelien verran. Sarjatilanteesta en ole mitään käryä, mutta mitkäs ne Jypin värit olivatkaan, kaivelen kaapista sensuuntaista huomenna päälle..
Jaa Jypin värit onkin punainen, musta ja valkea. Onneksi kannatan niitä enkä Pelicanseja (googletin; väreinä keltainen ja sininen). Täytyypä siis lepäillä tänään, että jaksaa huomenna intaantua. Ja pitää ottaa selvää, onko Jypillä jotain kannustuslaulua. Tai huutoja. Niitä sitten hoilaan..or not.
Näin cool aion olla pelissä
 

2 kommenttia:

Kiitos sanoistanne!