21.1.2013

11 asiaa

"Jokaisen haasteen saaneen pitää kertoa 11 asiaa itsestään, vastata sen jälkeen yhteentoista kysymykseen jotka on saanut haasteen antajalta, keksiä uudet 11 kysymystä ja haastaa 11 uutta bloggaajaa tähän haasteeseen, ja ilmoittaa näille uusille haastetuille haasteesta heidän omissa blogeissaan. Haasteen saa antaa vain niille bloggaajille joilla on alle 200 lukijaa - haastajaa ei saa haastaa uudelleen."

Maubella haastoi minut jo marraskuussa, kiitos siitä! Kiva haaste, jossa saa lörpötellä itsestään, mikä sen mukavampaa! Koitan olla luova, ja keksiä jotain hurjia paljastuksia tai edes kiinnostavia faktoja itsestäni.   

1. En ole kulinaristi. Tykkään arkiruoista, joissa ei ole mitään epäilyttäviä ainesosia. Pahinta rahanhukkaa miehelleni olisi viedä minut kalliiseen ja hienoon ravintolaan. 
 2. Olen myös nirso. En tosin mikään toivoton tapaus
 3. Ärsyttävintä on, kun ihmetellään aikuiselle "miksi jätit tuon syömättä?". Because I can, urpot :D
 4. Minusta on tullut tosi tylsä pukeutuja viimeisten vuosien aikana, ja se vähän ärsyttää joskus
 5. Inhoan lehtipuhaltimia yli kaiken
 6. Koitan usein omissa puheissani varoa turhaa negatiivisuutta ja väninää, ja raskaimpia ovat minusta ihmiset, jotka löytävän kaikesta jotain negatiivista ja valittavat ja surkuttelevat aina itseään
 7. Kävin juuri puolitoista tuntia ulkoilemassa yhden koira- ja yhden ihmistoverin kanssa. Tuli niin hyvä olo, kuten aina!
 8. Minusta alkoholi on yksi Suomen suurimmista ongelmista, enkä pelkää sanoa sitä ääneen
 9. Haluaisin asua vielä jossain toisessa maassa ennen asettumista, vaikka vain puoli vuotta
 10.  Minua ja sessejä tuli kerran vastaan mies, joka lenkkeilytti suurta ja komeaa koiraa. Mies katsoi huvittuneisuuden ja säälin sekaisin tuntein kahta persejalkaista vipeltäjäämme. Katsoin miestä murhaavasti, kunnes tajusin, että olen itse ollut aivan samanlainen. Pyh kaikki labbista pienemmät sutturat. Ja katsokaa, mihin se asenne vei.
 11.  Pelkään petolintuja. Tutuille tuskin uusi tieto. Varsinkin kotkia, ja kotkista eniten valkopäämerikotkaa. Petolinnuista ihanimmat on pöllöt. Tosin huuhkaja on myös aika creepy. Ja kuvaillakseni pelon suuruutta; ottaisin tarantellan naamalleni ennemmin kuin kotkan käsivarrelleni.
1. Jos olisit eläin, mikä olisit? Varmaankin se merikotka. Sekoaisin pelosta itseäni kohtaan, ja olisin hullu, mutta onnellinen liitelijä. Kuvan laittaisin tähän, mutten uskalla
2. Oletko enemmän kotihiiri vai bilehile? Kotihiiri
3. Mitä kieliä puhut? Omasta mielestäni sujuvaa englantia, ymmärrän myös yllättävän paljon ruotsia, puhumisesta en tiedä..
4. Syksy vai kevät? Syksy!
5. Shoppaatko mieluummin netistä vai käytkö ihan paikan päällä? En shoppaile (enää) netissä. Tai oikeastaan juuri ollenkaan.
 6. Viimeisin turha ostoksesi? Nykyään ei tule sellaisia tehtyä, joten suklaa
7. Minkä kirjan olet viimeksi lukenut? Ihan loppumetreillä on Kaari Utrion Sunneva-järkäle, jonka sain joululahjaksi. Edellinen oli Kaari Utrion Haukka, minun rakkaani. Vasta viidettä kertaa.
8. Miten vietät joulua? Rauhassa
9. Päässä soiva biisi? Gina G: Ooh ah, just a little bit :D
10. Mikä olisi ensimmäinen asia, jonka tekisit / ostaisit, jos voittaisit lotossa? Tarjoaisin kaikille lukijoille kierroksen
11. Mitä yleensä syöt aamuisin? Leipää
Juniori, teini ja seniori - Bellan kanssa jäällä (huomatkaa hajurako)
 Tällä kertaa en haastetta jaa, sen saa jokainen tehdä niin halutessaan.
 Happy Monday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!