14.11.2010

Isänmaamme

Koti kutsui jo kolme viikkoa sitten. Paluu Suomeen oli nopea ja seuraavana aamuna olinkin jo töissä. Kaksi viikkoa vähintäänkin hektistä työntekoa ja viikonloppuna armotonta rentoutumista. Viime viikko oli jo sentään vähän helpompi. Kotiin oli kiva palata ja tänään uusiutui myös blogin ulkoasu. On se nyt niin nätti!


Olen ollut erittäin reipas ja käynyt paljon ulkoilemassa. Ainoa, mikä ärsyttää jumalattomasti, on kenkien lipsuminen. Omistan oikeat ja kunnolliset vaelluskengät, joilla ulkoilen talvisaikaan. Perkeleet lipsuvat kuin lapikkaat tuolla mäkisessä lähimaastossa. Jalat puupökkelöinä yritän sitten talsia jämäkästi mäkiä ylös, alas, ylös ja taas alas. Venyttely on tarpeen. Ei auta Ensiferumin Slayer of Lightin tahti huojuvaan menooni. Pitää mennä joko tien sivuun tai päkittää keskemmällä maata tuijottaen ja pitoa etsien.


Tulipa taas käytyä. Saa etukäteen ostettua hyvää omatuntoa, koska maanantaithan menevät sohvalla. Aina. Siitä ei lipsuta. Ja jos on pakko lipsua (inhottaa jo koko sana), rakas tallentava boksini hoitaa homman.


Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa, pimeääkin pimeämpää, loskaista arkiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Jee, kivaa että jatkat!
    Mutta ulkoasupoliisina toivoisin, että fontti ois pikkasen isompaa. Nyt väriyhdistelmä ja fontti saa tekstin leijumaan silmissä. Mutta tämä värimaailma on kyllä just sun! Ja ihan vähän häiritsee, että tuo "lähettänyt..." hohkaa valkoisena tossa välissä, mutta sitä ei ehkä saa muutettua.
    Sellasta vaan. Pitäis tehdä gradua, joten tämä kommentointi on nyt just tosi tärkeetä.
    *E

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista, salaperäinen E :)
    Olette varmaan sanan ja julkaisun professori, koska olette noin fiisas! Asiallisesti: muutin kirjasimen isommaksi, mutta onkohan se nyt liian iso? No, näyttääpä pitemmältä lyhytkin teksti;)Kiitos vinkeistä, Annimal (jos arvaat miten saan sun nimen väännettyä noin, oot vielä fiisaampi!)

    VastaaPoista

Kiitos sanoistanne!