27.9.2010

Yöradio


Perjantaina vuorossa syömistä buffet-paikassa, ja sieltä ylämäkeen pyörimistä. B ja S seuranani vietimme rattoisan kolme ja puolituntisen valiten 120 ruokalajista mieluisia. Oli oikein mukavata. Syöminen on mukavaa.


Lauantaina tavoitteena oli päästä hyvissä ajoin Cabot Circukseen katsomaan muotinäytöstä jonka päätähtenä  stylisti Gok Wan, joka on sangen suosittu täällä. Suomessa häntä on nähty itkettämässä ja halailemassa alastomia ihmisiä peilien edessä sarjassa Nätti Nakuna. Kauppakeskus oli täpösen täynnä innokkaita ihmisiä jotka menivät sekaisin, kun herra Wan tulikin yleisön joukosta ja kulki heidän lävitseen "backstagelle" kuuden turvamiehen voimin. Kuuden. Kiljunta oli korviapolttelevaa kun hän saapui lavalle asti.


 Muotinäytöksessä oli lähinnä brittiläisten merkkien vaatteita, joita saattoi näytöksenjälkeen rynnätä suoraan ostamaan saman katon alta. Tässä muutama kuva ja video. Tykkäsin kovasti, kun mallit tanssahtelivat esitellessään. En jaksaisi katsoa mitään pitkää muotinäytöstä rumia vaatteita jos mallit vaan kulkisivat kuin stutsit hangessa tuima ilme naamalla catwalkia edestakaisin.






Illalla istuksimme Gavinin ja Nellyn kanssa täällä kotosalla ja valmistauduimme lähtemään ulkoiluttamaan itseämme. Nelly saapui Lontoosta perjantaina, ja oli ihastuttava viikonlopun lisä tähän miesvaltaiseen asujaimistoon! Tapasin myös toisen kämppiksen muutaman viikon ikäisen suhteenpoikasen, ja kerrankin oli kolme naista saman katon alla. Kun on kolme viikkoa (on kuulkaa pitkä aika)pantannut kaikkia tyttöasioitaan, on ihana vähän jakaa samaa sukupuolta olevien kanssa. En ole ikinä omannut kovin montaa poikapuolista kaveria, tai ollut ilman tyttöseuraa näin pitkään pöntön istuin ylhäällä aina,boksereita kuivumassa patterin päällä-taloudessa. 
Gavin ja Nelly olivat aiemmin päivällä olleet Bristolin musiikkifestivaaleilla, ja heillä oli rannekkeet, joilla pääsi baareihin ilimatteeks sisään. Lähdin heidän mukaansa ja kävimme neljässä paikassa kääntymässä, ja yhdessä viihdyimme pidempään ja tanssimme junkuttavaa drum`n`bassia humalaisten ranskalaisten pyöriessä ympärillä. Yön pimeinä tunteina kävelimme pitkin Bristolin katuja, ja fiilis oli kyllä hyvä.

Sunnuntaina omin päin kohti festivaalia, ja oli aika laimeaa. Mutta edellisiltana ostettu ranneke kuiski minulle, että käy nyt katsomassa, kun minua näyttämällä pääset ilmaiseksi. Tottelin.

 Lasit osana tiistain dragpainotteista Freedom Youth- ryhmää. Aion lähteä lähes meikittä, pitkät housut, hiukset kiinni (en kyllä tajua siinä eroa sukupuolten välillä, mutta lähinnä siis etuhiukset piiloon), ja kaiken kruunaavat nämä miestenosastolta ostetut lasit, joista oikeasti pidän. Kunpa näkö huonontuisi, niin saisi luvan kanssa laittaa lasit. Kop kop puuta, koska lasit ovat kalliita.

Ensi viikolla kaikkea mukavaa tiedossa, huomenna onneksi ei aikaista herätystä, koska kello on puoli neljä...

1 kommentti:

  1. Gok on vaan niin ihana. Tosin sen ohjelmat alkaa olla tylsä konsepti, ko ne on niin samanlaisia. Suomessa oli vasta semmonen muotinäytös, jossa suunnittelijat teki jotain uutta tavaratalon vanhemman malliston vaatteista. Se ois kiva nähdä iteki.

    VastaaPoista

Kiitos sanoistanne!