1.10.2012

Give innocence instead

Nyt kun musiikkimaailmoista kuuluu ah, niin dramaattisia uutisia, voikin keskittyä koirakuviin ja päämäärättömään höpöttelyyn.
Olimme viikko sitten koiran kanssa lähistöllä sijaitsevalla pellolla. Tai sen laitamilla kulkevilla poluilla. Ihanan tuulinen ja raikas syyssää, ja niin kaunista.
Oli korvienväli tuultunut kotiin päästessä.


Ihania, leppoisia syyspäiviä elellään, ja parin viikon päästä lähden käymään Lapin Merikaupungissakin. Sain bussiliput 350km matkalle KOLMELLA EUROLLA Onnibus-nimiseltä firmalta. Matkustusaikakin on ihmismäinen, eikä mitään aamuyön tokkuraisia tunteja. Oulusta sitten Kemiin täytyy ostaa normaali lippu. Mutta kokonaishinta menopaluulle jää noin 120€ pienemmäksi kuin "normihinnoilla". Melkoinen säästö!
Firmassahan lippuhinnat toimivat niin (ainakin tällä kulkemallani välillä) , että auton ensimmäinen lippu maksaa 3€ ja seuraavat sitten aina muutamia euroja enemmän aina 40€ saakka. Ihan mahtava juttu, että markkinoilla on "siististi coolimpia" halpoja hintoja ;)
Reissua odotellessa pakkailenkin täällä kotiamme laatikoihin, ja valmistaudun henkisesti muuttopuuhiin. On se aina niin ihanaa...not.

 Mutta pakko vielä sanoa, että oli se Anettekin ihana ja varsin hyvä ja sieväkin. Niin. Ja kauhulla odotan sanomien ja lehtien härdelliä tämän teiden erkaannus-uutisen jälkeen.
Ei mulla sitten muuta :D

2 kommenttia:

  1. Oon kans ollut ihan pöpinöissäni noista halvemmista bussiyhteyksistä. Vielä kun tulisivat tänne Jyväskylän sisäiseen liikennöintiin...

    Ihania syysviljoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kuule, ainakin yhtä linjaa liikennöivät, oliko joku 33, ja lippu 2 eukkia kipale. Koitas nyt miettiä jotain menoa sillä linjalla, että saat halvemman lipun ilon :D

      Poista

Kiitos sanoistanne!