8.2.2012

Vih vih vihjailua

On niin pitkä viikko ettei ikinä, luulin jo eilen, että on torstai ja oli tiistai. Melko masentavaa. Tasapainotan tätä marinaa kuveilla. Tein jauhelihapihvejä. Ei mikään Jatan City Burger tai Grilli 21, mutta menettelee.
Onneksi kotona on..no, kotoisaa. Huomenna on se odotettu torstai, ja sitten on perjantai. Perjantain jälkeen tulee lauantai. Kerron kohta lisää vihvihvihjeitä. 
Mutta ensin ihanat uudehkot TÄHTItyynyliinat, jotka huusin itselleni Huuto.netistä. Näissä on sellainen trademark-lappukin ommeltu kiinni, eräs Lappilainen käsityöläisnainen nämä on tehnyt. Mieskin hyväksyi massatuotantoa kalliimman hinnan, kun mainitsin taikasanat "suomalainen yksityisyrittäjä-käsityöläinen". Olen tooosi tyytyväinen, ja aionkin säilyttää naisen sähköpostin hänen luvallaan, jos joskus haluan teettää hänellä jotain. Esim uuden filtin.
Launtaina sitten ajelemme muutaman sadan kilometrin päähän pikku retkelle, ja jos kaikki menee hyvin, meitä on palaa kotikulmille kolme kappaletta ja kahdeksan jalkaa, ja ollaan lievästi sanottuna tästä innoissamme. Kuvaa en paljasta (kokonaan), koska ainoastaan neljän jalan paluu on mahdollinen. Mutta tässä esimakua:
Mukavaa loppuviikkoa itse kullekin säädylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!