4.2.2012

Pakkasakka

Kaikki jorisee pakkasesta, ja kokee tärkeäksi ilmoittaa Facebookissa, kuinka paljon juuri heidän kadullaan on mitattu ja moneltako. Itsehän olen niin cool, etten turhia säästä jaarittele (avaudun sitten täällä) vaan laitan pitkät kalsarit jalkaan ja raahaan iltakymmenen jälkeen tuon miehen kanssani romanttiselle iltakävelylle. Romanttinen on myös lookki, kun pakkanen panee hiukset napsumaan. Todiste alla. 
Kerrottakoon nyt kuitenkin lukemat; -26,6.
Ensi viikolla pakkasta on ehkä viisi astetta, joten nauttikaa siitä tunteesta, kun posket on tunnottomat, etureisiä kuumottaa ja sormia tuntuu olevan vain kuusi. Ah nelj.. kolme vuodenaikaa ja vähäluminen kesä!
Lopuksi muutamia fraaseja, joita voit viljellä kun satut kohtamaan vaikkapa naapurin porraskäytävässä:
Katotaan, lähteekö auto käyntiin.
Ensi viikolle on jo luvattu vesisadetta/myrskyä/kovempaa pakkasta/maailmanloppu.
Huh hellettä!!!
Sole poka ku pukheutumiskysymys!

3 kommenttia:

  1. Nii! NII! Minua on tässä pakkasten aikaan kovasti huvittanut, kun ihmiset on ihan OMG-apua-pääpalelee-autoeikäynnistyjakuolenehkäkohta. Mehän asutaan kuitenkin Suomessa, jossa nyt vielä on onneksi sellainen talvinen asia kuin kovat pakkaset, tuliko tää jollekin yllätyksenä? :) Ei vaan, onhan se hyvä keskustelunaihe. On jotain sanottavaa sitten sille naapurillekin, täällä small talkin epäluvatussa maassa asiasta ei ole ainakaan haittaa.

    Mutta hei, rukkaset kouraan, villapaita ja varsinkin ne seksikkäät villahousut jalkaan, hyvin tarkenee, nautitaan <3

    Eikä sitäpaitsi nenäkään edes palele enää tuolla ulkona. Se on tottunut. Kohta olen eskimo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei enää kasvoissa tunnu missään! (tosin se voi olla myös huono asia...:) Nämä pakkaset ovat yhtä jänniä kuin talvi yleensäkin, se kun yllättää esim. autoilijat joka vuosi.
      Nautitaan! <3

      Poista
    2. Tästä tulee joka kerta mieleeni muuan sarjakuvastrippi, joka oli Keskisuomalaisessa joskus sata vuotta sitten: http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=26147

      Poista

Kiitos sanoistanne!