28.10.2011

Mukkelis

...makkelis kaatui rinsessa eilen aamulla töistä tullessaan. Valvottu yö näkyi hoiperteluna ja juuri ulko oven edessä oli sitten sellainen "maailman suurin käärme jäänyt asfaltin alle"- kohouma. Aika komea laskeutuminen vaati veronsa. Housut menivät suosiolla roskiin ja sääressä potilasparalla on asfaltti-ihottumaa, ja se kirvelee. Nyyh, tää elämä on niin rankkaa joskus. Miten tästä eteenpäin?
No siten, että jokaisen blogitekstin alla on nyt painikkeita, joilla voit ilmaista moniulotteisen mielipiteesi tekstistä. Ilman mitään kirjautumisia jne kun ne näyttävät Bloggerissa tökkivän..Tai sitten kukaan ei vain halua kommentoida hullulle (mielikuvitus)hallitsijalle. Hmm. 
Myös tuolla oikealla sivulla on kysely, siihenkin voi -tadaa- vastata vain nappia painamalla, eli töihin siitä, rahvas! Se on myös laskuri uuteenvuoteen, sillä vastausaikaa on sinne saakka. Oon ihan velho näissä kustomointiasioissa!

Illalla tulee vieraita, joten taidan alkaa siivoamaan kirvelevällä jalallani ontuen.

Huomenna olisi luvassa Halloween-bileet, ja jos yhtään on menoenergiaa, olisi mukava vähän panostaa ja silleen. Hassua, miten muutamat blogit on autuaan innoissaan olleet Halloweenista jo piiitkään. Minusta se on ihanaa, mutta joskus mietin, onko tällainen pluskoon rinsessa vähän nolo jossain Halloween-meikeissä..Ihan dorka ajatus, mutta en voi olla miettimättä, miten mahtavalta näyttää joku pitkä ja hoikka ilmestys laittautuu monsteriksi. Kuinka moni on sitäpaitsi nähnyt lihavan vampyyrin missään sarjassa tai elokuvassa??? Niinpä.
No, eiköhän tässä jotain keksitä, ellei kuolio vie minua ja jalkaani ennen huomista.
ebay.com
Happy Halloween, watch out for the spirits running wild!

Ps. Tämä on sadas blogitekstini, jiihaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!