15.10.2011

Dream big!

Tässä taiteilen uutta banneria, jossa esiintyy tietenkin rinsessa itse. Jospa se hiukan paremmin täyttäisi tuota yläreunaa, kun nyt se on vain vähän kitsahtaneen näköinen tuo banneri, I know. Luulen, kyllä, arvelen, tiedän, että mies joutuu tässä auttamaan..paljon.
Pari viikkoa sitten kohtalokkaalla tyttöjen reissulla, joka päättyi Humppilan "lasikeitaalle", ostin siellä olevasta putiikista rautalangasta väännetyn (joskus sitä tarvii) tekstikoristeen. Lykkäsin ikkunaan. Tärkeä viesti, jota täytyy itselleen muistutella. Pitää unelmoida isosti!

Muistakaamme unelmoida, ja olla rohkeita ihan joka päivä. Minä olin tänään rohkea, ja heti aamusta leipaisin kuivakakun, elämäni ensimmäisen! Hyvää tuli, oon ihan keittiövelho. Ja taas tarra hyvävaimo-vihkoon.
Epäuskoista ihmettelyä...
Huomenna kohti Mikkeliä miehen ystävää tapaamaan. Kauhean flunssainen ja väsynyt olo ollut tänään. Nukuin kolmen tunnin päiväunet, ja vähän helpotti. Uni sydän rinsessa.
EDIT. Banneri vaihdettu!

1 kommentti:

  1. Hihii, täähän on kohta jo ihan ruokablogi tuolla keittiöhengetär-tahdilla!:D
    Ikinä ei pitäisi unohtaa unelmoida isosti- se on tärkeää, ja vielä tärkeämpää yrittää elää sitä isoa unelmaa ihan heti ja joka päivä- mitäs sitä turhaan vähempäänkään tyytyisi!
    Unelmaista eloa sinne puolen kaupunkia! <3 xxx

    VastaaPoista

Kiitos sanoistanne!