28.9.2011

Valoja pimeyteen

Kompassi kaupunkimme keskustassa on ihanasti valaistu. Tämä valaistus ympäri kaupunkia ja katuja on parhaita paloja syksystä. Pimeyden keskellä upeinta on juuri erilaiset valot; tähdet, kynttilänvalo, kaunis valaistus kaupungilla, led-kynttilän säälittävä loimotus ja muut(oikeesti, led-kynttilöitä pitää ainakin olla kolme, että näyttää miltään, mutta ovatpahan turvallisia..).

Lähdimme siis erästä synttäri/vihjekorttia viemään eräälle ihanalle E:lle, jonka kanssa eräskin naisporukka lähtee viettämään laatuaikaviikonloppua...mut en kerro vielä minne, koska se on salaisuus. Vähän on vihjailevaa nyt...
Joka tapauksessa "lähikauppa" jossa piti käydä oli tällä kertaa Mestarin Herkku, ja siinä samalla huomasin, että kas, Sokkarilla on 3+1-päivät...Muutama tärkeä hygieniatuote vain tarttui matkaan, ei kummempaa. Vaikka vähän syyhyttikin kaikki ne tarjoukset.Sitten edelleen väsyneenä hakemaan ruoaksi Subit ja kotiin ja ihan kohta nukkumaan, koska huomenna taas on herättävä..yhyy, en ikinä ehkä totu aamuherätyksiin.
Lopuksi haluan jakaa lähestyvän Halloweenin kunniaksi kuvan viime talvelta(ehkä käy myös loppukevennykseksi).
karkkihammas, kirjaimellisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!