21.9.2011

The Seer

Kas, viikko vieriä vipsahti ilman plokia. Edellisen jaarittelun jälkeen tuskin mitään mainittavaa on tapahtunutkaan. Olen päivätöissä vielä tämän ja ensi viikon, sitten alkaa Katrin syksy vol2.
(Otsikko muuten viittaa T. Turusen tosi ihanaan kappaleeseen)
Olen ulkoillut tuon asumakaverin kanssa, ja ihania maisemia ulkona on! Olen energinen, mutta samalla niin pirun väsynyt iltaisin. Ihan pilkkopimeää tuntuu olevan jo kahdeksalta..Nytkin pitää silmiä siristellä, että näkee näppäimet. Pah. 
Oikeasti pimeys on ihanaa ja kietoutuu ympärille kuin untuvatäkki. Kynttilät palaa (äiti, meillä ON toimiva palovaroitin)ja tyynyjen seassa loikoillaan sen lenkin jälkeen(tosin edellisin lenkki toissapäivänä mutta joka tapauksessa). No onko mukavaa, kysyt. On!
Syksy on lempivuodenaikani ja se huipentuu jouluun, jota huomaan muuten fiilisteleväni koko ajan enemmän ja enemmän. Onhan kuitenkin jo syyskuu.. Ihan kohta musta tulee sellainen jouluhippi, joka tilaa jotain perhanan pehmotonttuja nettiputiikista, valaa itse kynttilänsä ja laittaa  kerubi-saunatonttu-joulutähti-kuusikuvioiset jouluverhot lokakuun lopulla. Voitteko sitten sanoa, jos alkaa mennä vähän yli, kiitos.
En siis tämän tylytykseni jälkeen kehtaa intoilla joulun tunnelmasta jne. varsinkin, kun en joulunajan "lomistani" tai sen viettopaikoista tiedä vielä yhtään mitään...Perhe, kunpa asuisitte lähempänä minua tai toisinpäin!!!
Oikeesti, jätetään tuo jouluaihe jo. Eli seuraavana  kuvatuksia viimeisen viikon ajalta, noin niinkuin INSPIRAATION lähteenä teille kaikille pikku murmeleille!
 OK, kuka saa inspiraatiota ylläolevasta "ihme hiippari"-kuvasta? Käsi ylös, jotta voin deletoida teidät puhelinluettelosta ja vältellä jatkossa. Karmii, jos olette jossain pimeällä polulla vaanimassa, oikeasti.
Vieraille tarjottiin herkkua, nam ja kiitos.

"PYSÄYTÄ, TUOLLA ON JOUTSENPARISKUNTA!!!"

Niemelän pääkirjasto :D
Kenen pää maisemassa?
No nyt on vähän parempi..

Koiravahdin tehtäviä.
Kaikkea ihanaa kuulkaa teidänkin toivottavasti hilpeään viikkoonne!


2 kommenttia:

  1. Hei toi kirjasto on kai joskus ollut kymppiuutisten kevennyksessä? Kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Ai on? Aika siistiä, ja voin hyvin kuvitella:) Kiitos, minustakin kivoja on nuo fotot:)

    VastaaPoista

Kiitos sanoistanne!