14.10.2010

Lontoo+Tarja

Viime päivät ovat menneet töissä ja sohvalla ja vähän ehkä tuolla jossain luuhatessa. Kämppiksen kanssa käytiin viime viikolla Asdassa, ja olin parkkipaikalla niin innoissani, että hän kommentoi "mun pitäis viedä sua ulos enemmän". Asda sisäpuolelta oli vähän pettymys, kauppa mikä kauppa. Koko reissun tarkoituksena oli mennä leffaan, mutta lopulta ostimme leffan ja herkkuja ja olimmekin kotosalla takan ääressä, kun on tuo taulu-tv:kin olohuoneessa (toisen kämppiksen kaverin LAHJOITTAMA). Kaverit hei, muakaan se ei haittaisi, jos teillä on siellä ylimääräinen taulu-tv. Tosin pärjään hyvin omalla muhkullanikin. Enihuu. Tällä viikolla kävin tuossa lähistöllä olevassa puistossa. Se on iso, ja ilma oli kaunis! Tuuli pieksi hiuksia ja takinhelmaa, mutta huikaiseva auringonpaiste kompensoi, puuttui vain 1800-luvun alun mekko (Jane Austen) ja olisin ollut vallan Elisabeth Bennet. Englannin nummituulia..

Eilen olin Lontoossa.

Kuljeksin Oxford Cirkuksen alueella, ja menin sitten hyvissä ajoin Shepherd`s Bushiin, jonka 02-Areenalla esiintyi eilen Turusen Tarja. Ohi kävellessäni ovien luona parveili jo joukkio, vaikka ovien avautumiseen oli vielä melkein kaksi tuntia. Tapasin jonossa oikein mukavan pariskunnan,joiden kanssa odottelu sekä jonossa että istumapaikoilla ei ollut ollenkaan tylsää. Itselläni ei ollut seisomapaikkaa lavan edustalta, vaan pääsin yläkerrokseen istumapaikalle, ihan reunan vierelle, mistä olin niin iloinen! Permantopaikat ei ole lyhyttä, aika vanhaa ja mukavuudenhaluista varten. Eikä kyllä minuakaan varten.
Lämppäribändejä oli kaksi,molemmat female-fronted. Ensimmäinen, Brittiläinen Solsikk oli aikas paska. Toinen, ranskalainen Markize, oli hyvä, ja tyär lauloi kauniisti. Yksi cover mukana, Lady Gagan Bad Romance. Paremmin nämä sen veti ku alkuperäinen esittäjä...
Ja lähes ajallaan(klo21) alko hermonpäitä kutkuttamaan.
Laitan tähän nyt liudan kuvia, ja koitan saada myös yhden videon. Mulla on ehkä kolmetoista videopätkää, mutta ääni on ihan mössöä, joten laitan vain sen, mistä kuulee laulua. Ja settilistaa en muista, mutta Nightwishin kappaleista kuultiin Erämaajärvi (Angels Fall First, eli eka levy, ja suomenkielinen <3) ja End of All Hope (Century Child), NW-covereista Where Were You Last Night (johon sekoitettiin vähän ainayhtäihania kasariklassikoita Heaven is a Place on Earthia ja Living on a Prayeria:)
Settilista on tuolla:
http://www.setlist.fm/setlist/tarja/2010/shepherds-bush-empire-london-england-7bd51e18.html
Ja Youtubesta löytyy:
http://www.youtube.com/watch?v=_4Ty4heT5io
http://www.youtube.com/watch?v=6KrE7LPlmzw















Katsoin puoli yhdeltätoista kelloa, ja tajusin, että jos haluaisin ehtiä Bristolin-bussiin, lähdettävä olisi viimeistään 22.40. Niinpä livahdin bändin esittelyn kohdalla ulos,ja juoksin kuin viimeistä päivää Undergroundille (Lontoossa ei nähtävästi ole onneksi koskaan pitkä matka metrolle-ei olis mun kunto muuten riittänyt). Astmaisena ja punaisena hanhena sitten puhkuin metrossa, ja olin vielä yhden vaihdon ja vielä yhden puolijuoksun päästä Victorian bussiasemalla, ja aikaakin olisi vielä jäänyt 7 minuuttia! Missasin siis yhden biisin, mutta keikka oli muuten oikein mukavan mittainen, eli valittamista ei ole. Keikkapaikka O2 Shepherd`s Bush Empire oli todella kaunis, entinen teatteri. Paikka ei ollut täynnä, mutta varmaan sellaiset 800 (?) henkeä paikan päällä oli. Oooooooooh!-elämys jäi ehkä hitusen päähän, vaikka kylmiä väreitä oli selässä koko ajan. Ehkä vähän silmäkulmatkin kostu.
Tarjalla oli neljä eri asua, ja eniten tykkäsin varmaan pitkästä hameesta, vaikka ne "muotivaatteetkin" olivat kivoja. Jotenkin hänelle sopii se dramaattinen tyyli, mitä on hiottu vuositolkulla, enkä ikinä halua nähdä häntä Fiorella-farkuissa. Tai ketään oikeastaan:)
Haluaisin nähdä hänet tunikassa ja saappaissa, mutta sitten revettäisiin Anette-Tarja keskusteluun, jota en myöskään jaksa. Tarjan bändi oli hyvä, selloa soitti Max Lilja,ja rumpali (jonka nimeä en muista) oli tosi hyvä(asiantuntevaa ja monipuolista tää mun arvostelu). Tarja minusta hiottu ja iloinen esiintyjä, mutta lavaspiikit ei ole hänen ominta alaansa aina. Mutta silti hyvin sympaattinen kuva jäi (taas). Tuntuu, että Turuska on jotenkin kovin onnellinen, liekö uusi levy nostanut tunnelman korkealle vai onko Argentiinan auringossa joku salainen ainesosa, jota ei näille kotimaan karjuille niin siunaannu. En tiä, mutta nautin kovasti!
Nukkumaan pääsin vasta lähempänä kolmea, mutta oli se sen arvoista.
Sangen mukava päivä oli se!

Tänään olin The Park-nimisessä keskuksessa, jossa työskentelee vaiks ketä, esim. nuorisotyöntekijöitä. Tapasin heistä yhden. Oli erittäin mielenkiintoinen tapaaminen. Huomenna tuleekin mahtava ystäväni E,vaikka sitä ennen joutuu vähän tekemään töitä.(btw, mietin, että laitanko ystävä-sanan tilalle ystis, mutta tulin siihen tulokseen, että se on ihan idiootti sana, ja kuulostaa kamalalta)

Ihanaista viikonloppua, mates! <3

4 kommenttia:

  1. Hei nainen Bristolissa!
    Päädyin vasta nyt lukemaan ihkua blogiasi, mutta kun sen kerran aloitin niin luin sen (ainakin melkein) alusta loppuun. Olipas huisia, repeilin vähän völiä :D Ymmärsin, että saatat kotiutua marraskuussa?! Olisikohan meidän sitten aika viimein taas nähä?
    Ihanaa aikaa sulle sinne, nautihan!

    p.s: Hattu kuva on söpö! Hih, hattu. Näin vastaavia H&M:llä kesällä ja vähänkö repesin, mutta nehän näyttävätkin oikeesti hyviltä!!!

    terkuin: Tiina V

    VastaaPoista
  2. ...tarja t. eestä ja takkaa ja sivusta ja ylöstä ja sulla on miku hattu!

    terkkuja!

    T: Yönritari

    VastaaPoista
  3. Moi Tiina! Kotiudun viikon päästä jo, eli eron hetkiä edessä täällä päässä. Mukava tosin palata, ja todellakin olisi aika nähdä!!!Laitetaan korvan taakse siis ja ollaan yhteydessä!
    Yönritari, mikä ihmeen miku??? XD

    VastaaPoista
  4. Palataampa siis pian asiaan ja tulen vierailulle Jyväskylään! Työpaikallakin pitäisi tässä syksyn aikana käydä näyttäytymässä, ehkäpä samalla reissulla?!?

    Muistorikasta loppuaikaa sinulle sinne!

    tv:TV

    VastaaPoista

Kiitos sanoistanne!