5.2.2013

Missä parhaat bileet?

Onko meistä tullut keskittymiskyvyttömiä parhaiden bileiden etsijöitä? 
Facebookissa on ihanan helppo kutsua bileisiinsä juuri ne, ketkä haluaa. On helppo määrittää paikka, aika, pukukoodi, tarjoamiset, kertoa ovikoodi ja osoite. Kutsujen emännöinti on tosi mukavaa, kunhan sitä ei tarvitse tehdä turhan usein. Emännöinti on minusta tärkeää hoitaa tyylikkäästi vieraista huolehtien(ellei ole liian huppelissa) ja kaikki tietävät, mikä megalomaaninen homma on saada kämppä kuntoon, tarjottavat pöydälle, ja itsensä juhlakuosiin, jos nämä kaikki pitää tehdä itse (ja kuten minä, puolessatoista tunnissa järkyttävällä paniikilla)
Näiden vajaan kuuden vuoden (!) aikana, jotka olen elämästi Facebookille uhrannut, olen huomannut aavistuksen ärsyttävän seikan. Juhlakutsuun vastatessa on vaihtoehtona myös ehkä-nappi. Ja oh boy, kuinka jotkut sitä käyttävätkään. Itse painan "ehkä", jos minun pitää tarkastaa sekä kalenterista että puolisolta suunnitelma/ni/mme. Pitää myös pohtia, haluaako sen illan viettää ihan vain kotona koirien kanssa sohvalla maaten. On totta, että joskus on painavia syitä perua "kyllä". Tai vaihtaa se "ehkään". Mutta joihinkin bilekutsuihin on ihan todella vastattu "jos parempia bileitä ei tule niin liityn seuraanne". Jee, thanks.
Joko menet, tai sitten et. Paria tuntia ennen tulon peruminen "parempien bileiden" takia on tökeröä. "Ehkän" vaihtaminen jompaankumpaan suuntaan on tehtävä ainakin kaksi päivää ennen juhlia. Ihan vain sen takia, että se on hyvän käytöksen mukaista. 
Kaupassakäynnin tulos, koira kassiin ja ulos!
  PS Ennenkuin joku vetää palkokasvin nenuun on hyvä muistaa, että kirjoittaja itse on vapaa kaikista blogissa esiintyvistä negatiivisista asioista. En ole koskaan negatiivinen, ja olen maailman mukavin bilevieras, ja lisäksi en koskaan vastaa "ehkä".

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kaiken avautumisen jälkeen TUO oli se, mitä tuli mieleen :D Pepi on liian kiltti, kun joutuu milloin laatikkoon, milloin pussiin. Siinä se nökötti nöyrästi ja odotti, että se päästetään pois, pieni <3

      Poista

Kiitos sanoistanne!