28.2.2013

Kisaväsymys

Pitkän aikaa ollut jo elämässä sellainen kausi, että mikään ei ole varmaa. Kaikki suunnitelmat avoinna, ja maailma auki. Okei, on varmoja asioita. Parisuhde ja koirat, meidän pieni perhe. Mutta noin muuten. Toisaalta ahdistaa ja surettaakin, toisaalta olen intopinkeänä pakkaamassa jo laukkujani ja lähtemässä (siitäkin huolimatta, että edellinen muutto tapahtui lokakuussa..). Mutta mihin? Mihin minä kuulun? Missä olisi ihaninta? Mitä minä oikeasti haluan tehdä tällä kaikella elämällä?
Varsinkin nyt viime viikkoina, kun siskoni sai upean uutisen. Lähti mokoma tänään Keski-Eurooppaan töihin. Olympiatason ratsastajan tallille ratsuttajaksi. Muutti kerralla ulkomaille. Heti valmistumisen jälkeen. Aivan mieletön onni ja tilaisuus! Olen niin tyytyväinen, että sai tuollaisen tilaisuuden!
Olisiko minullekin vielä upeita onneja ja tilaisuuksia tulossa? Uskon, että on. Ja ei, en usko, että "se tilaisuus tulee kun tarvitset sitä, ei silloin kun haluat" tai "kaikella on tarkoituksensa". Onko nälänhädällä tai hevosenlihalla Ikean lihapullissa tarkoituksensa? Pitää tehdä töitä unelmien eteen, toivoa parasta ja suunnitella. 
Tänään ei jaksaisi. Tänään voisin kyllä vain olla.

 Onnellisia koiria talvisella golfkentällä. Ihana Kemi.

4 kommenttia:

  1. "tyttö älä luovuta vielä, me ollaan oikealla tiellä..." vai miten ne duuon ja soolon sanat mäneekään! T. Hande ja Tyyne ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks, Hande & Tyyne! Eiköhän ne suunnitelmat tässä vielä kirkastu ja elämä siinä sivussa! ;D Onneks on duuoo, tai oikeestaan kvartettia enemmän ku sooloo :)

      Poista
  2. En kyllä oo ratsuttaja (ainakaan vielä) vaan ihan hevosenhoitaja ;)

    VastaaPoista
  3. kylläpä nauratti tuo koirakuva :---D jos olis vähänkään syvempi hanki nii ei näkyis ku vaan hännänpää ja korvat!

    VastaaPoista

Kiitos sanoistanne!