8.7.2011

Heinäkuun heiniä

Yövuoroputki alkaa illalla, ja tämä viikko on mennyt erityisen rennoissa olosuhteissa. Mies käy töissä, nainen lakkailee kynsiä ja lukee naistenlehtiä sohvalla. No nyt vaihtuu tienaajan osa. 
Olen oikeasti tehnyt muutakin kuin löhöillyt sohvalla kahden tuulettimen ristitulessa. Toisen osapuolen avustuksella vierashuone on nyt siedettävässä kunnossa (ok, minä lähinnä silitin verhot ja järjestelin tavaroita, kun mies kokosi lipastot ja korjasi sängynjalat, mutta kuten teidämme, miehet tekevät taloja, naiset koteja;).
Kesä lykkää naamaan pisamia, joita lähimmät ihmiset kutsuvat teerenpaskoiksi. Itse suosin sievempää ilmaisua. Ne ovat minusta nättejä, ja kesäisiä. En rusketu, vaan pisamoidun.
Eilisen hyvin lihaisan "salaatin" jälkeen pieni pyörälenkki ja taloyhtiön saunaan tutustuminen, vihdoinkin. Ne viisi vai kuusi torstaita, jotka olemme tässä asuneet, ovat menneet muissa puhteissa/poissa kotoa, joten oli jo aikakin saunoa. Ja mikä vinkeä sininen hyrrä siinä minun läppärin vieressä on? No se on tuuletin, joka pistetään läppärin USB-porttiin kiinni, ja siinä on tietenkin myös sininen valo! Melko söpöä.


Nyt ulos nauttimaan lämmöstä (yök) ja hiukan pyöränselkään (jee).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!