20.6.2011

Oih, lomaseni!

Lomanen alkoi, ja yöllä loppui leskeyskin. Mies toi tien päältä Provinssista tullessaan ranskalaisia Shell Veturilta, ja yöllä sitten kolmen aikaan mussuteltiin yöpalaa. Kattokaa, kun on tää lomanen, niin voi tehdä niin. Lomanen on siis pieni loma, eli 2 viikkoa. LOMA sitten on sellainen, mikä esim. opettajilla on. Isoilla kirjaimilla.
Tänään kävimme ostoksilla, ja siskolle on tuparilahja ostettu. Se on kodinkone, joka sanoo BLINGG, kun siitä loppuu aika. Se lämmittää ruokaa, ja on ihan sieväkin. Ei tosin se punainen OBH Nordica, jonka sisko olisi varmaan ite valinnut. Kun tällainen laihalompsa lähtee ostoksille, tuloksena on järkevää ja kohtuuhintaista :D


El Gigantenista löytyi myös herkkua, jonka mies käski poimimaan mukaan! No minähän tottelin.

Jokunen kauppareissu sitten löysin Tokmannista ihanan tuikkukippoloisen. Arvatkaa, mikä (hinnan lisäksi) siinä minua viehätti?


No nuo tähdet tähdet tietenkin. Ja hei, on vähän hassua, kun tällaiset kuluneet, vintin perukoilta löytyneen näköiset puuhässäkät on hiukan "muotia" sisustuksessa, mutta on niissä jotain hellyyttävää kyllä. Ylihinnoiteltuja usein tosin ovat, se kalvaa. 


On muuten tuo meidän vierashuone vielä vähän vaiheessa, onneksi loppuviikosta pääsemme pohojosseen, ja siellä Ikeaan, joka pelastaa tilanteen, I hope. Mietiskelin, että tästä kodista meinaa tulla vähän romanttisen hempeä. Ratkaisuna on se, että vierashuone on sitten se tumma, synkeä ja tunnelmallinen paikka, jonne seinälle päätyy Draculaa ja Eric Dravenia (kunhan saan Crow-leffajulisteeni taulutettua). Että tervetuloa, vieraat! Saatte nukkua kulmahammasherran tuijottaessa, eikös ole ihanaa? 
<3 Napauttakaapa sydäntä, sieltä niitä löytyy..
Oh yeah.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!