1.6.2011

The hässäkkä

Muutto alias the hässäkkä alkaa olla ohitse. Jos vierashuoneessa olevia jätesäkkejä ja muutamaa laatikkoa ei lasketa. Ihan karmeeta hommaa! Olen ollut viime perjantaista saakka ihan rikki näiden muuttohulinoiden vuoksi. Mutta toisaalta, onhan se myös kiva asia. Ja alkaahan täällä näyttää jo kodilta. Mutta töitä on tehty. Mutta huh!
Laitan kuvia viime lauantailta, jolloin kamat on kannettu sisään. Onneksi enää ei näytä siltä. Voin laittaa sitten kuvia taas, kun täällä on paikat tip top. Perhettä tulee huomenillalla kyläilemään muutamaksi päiväksi, joten siihen mennessä on varmaan oltava homma hanskassa...

Vierashuone

Makuuhuone

Hmm, keittiö
Oijoi, miten ankean näköistä. Muuttopuuhien tappiot: kaksi lempilamppuani. Sellainen lasinen pallovalaisin, jonkalainen minulla on iänkaiken ollut huoneessani tai kodissani ja makuuhuoneen varjostin, joka oli ihana. Nyt vähän harmittaa, mutta ehkäpä löydän uusia yhtä kauniita. Muutossa sattuu ja tapahtuu. Tänään jatkuu rumba, ja huomenna vielä myös. Ehkä sitten alkaa valostua. Nyt vain väsyttää ja ärsyttää ja itkettää tämä kaikki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!