8.3.2013

Man! I feel like a woman!

Moni bloggaaja on aktivoitunut tänä päivänä miettimään, miksi nainen on naiselle susi, ja muistuttamaan, että todellakaan kaikki maailman (ja Suomenkaan) naiset eivät saa tänä päivänä ekstrapaljon suukkosia tai kukkia puolisoltaan tai muilta naisilta. Joillakin voi olla tänään yhteistä aikaa kirveshipan tai kaapinovien väistelyn merkeissä. Ja niitä naisia on paljon. 
Mm. Naisten Linja tarjoaa maksuttoman ja anonyymin neuvonta- ja tukipuhelimen joka arki-ilta klo 16-20. Naisten linjaan voi myös tehdä lahjoituksen tai ryhtyä vapaaehtoiseksi. Lähtisin todella mielelläni, mutta tämä tarjous on vain pääkaupunkilaisille. Toki on myös muita tapoja auttaa. Ehkä kaikista helpoin tapa auttaa on puhua avoimesti asioista. Jos epäilee, että lähipiirissä on joku, joka tarvitsee tukeasi, osoita, että sitä hän sinulta saa. Puhumattomuus on kaikista pahin ase, jonka voi antaa. Ja se pahempi puolisko voi olla myös nainen. Kyllä naispariskunnissakin on väkivaltaisia pellejä ihan yhtä lailla. Naistenpäivän tarkoituksena tässä ehkä onkin antaa viesti, että naisten on vedettävä yhtä köyttä. 
Nämä tytöt vetää yhtä köyttä!
 Minulla on lähipiirissäni menestyviä, kauniita, mielettömän kodin omaavia, taitavia ja ja uskomattoman upeita naisia, ja en koskaan mieti, että heidän menestyksensä olisi minulta pois. Mielelläni myös kuulen uutisia "nais"johtajista, vaikkei se mikään itseisarvo olekaan. On hienoa, että maassamme naiset voivat olla lähes samalla viivalla miesten kanssa. Tämä ei toteudu kaikkialla. 
Keskustelupalstoilla naikkoset teilaavat toisensa täysin, ja morkkaavat esimerkiksi tunnettua bloggaajaa siitä, että hänet tyrmättiin tipoilla baarissa. Oli kuulemma sen ansainnutkin, koska on ihan bimbo. Kukaan ei ansaitse tulla kohdelluksi väkivalloin henkisesti tai fyysisesti. Edes se työpaikan ärsyttävin kettuileva kollega ei ole sitä ansainnut. Väkivaltaan ei vastata väkivallalla. Naisilla on ihmeellinen taito luoda kovia paineita muille naisille ja kilpailla toistensa kanssa ties mistä ihmeellisistä asioista. Siskot, me ollaan tiimi! Meidän pitää kannustaa toisiamme, vinkata työpaikoista, kannustaa elämänmuutokseen, olla rehellisiä ja luotettavia toisillemme sekä ottaa miehistä mallia ainakin yhdessä asiassa, hyvävelijärjestelmässä
Loppuun mitä hienoin sanoma Scooterilta:

 
 
 

4 kommenttia:

  1. Hyvä kirjoitus kuoma!

    Kake

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo Scooterin loppukaneetti :) Kuulen tuon äänen korvissani :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on sen kappaleen kuullut, niin ihan varmasti kuulee H.P Baxxterin pään sisällä :D

      Poista

Kiitos sanoistanne!