12.3.2013

21 tapaa pilata mikä tahansa ihmissuhde

Eilen elokuvissa ekat karkit viikkoon. Tänään aika pitkä koiralenkki siis luvassa. 
Käytiin pienellä porukalla katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto. En ole montaa suomalaista elokuvaa käynyt katsomassa elokuvissa. Napapiirin Sankarit, Rare Exports, Iron Sky. Hyviä kaikki. Mies tuli tähän mukaan täysin sillä ajatuksella, että paskin leffa ikinä, ja oli kuulemma parempi odotuksia :D Minusta elokuvassa olisi saanut olla vielä jotain hauskoja kohtauksia, ei ehkä naurut olleet itselläni sitä tasoa, että ihan 9/10 antaisin. Tosin en monellekaan elokuvalle ole edes 9/10 antanut. Viimeisimpänä Sihteeri, jota tähdittää iiiiihana Maggie Gyllenhaal. 10 vuotta vanha leffa tosin, mutta voinko suositella. Kerrankin jotain muuta, kuin 27 Dresses, Muuttohaluton Poikamies, Unelmien Manhattan... 
Pikkuisen S/M:a, rikkinäisiä ihmisiä, kieroja ja aika pysäyttäviä käänteitä ja avot, siinä on teille kiva romanttinen komedia! 
 Usein mietin, että leffa pitäisi valita hyllystä tai kankaalta kymmenessä sekunnissa. Intuitio voisi tehdä tehtävänsä. Tai ihan vain kuuli elokuvajuliste. Mutta ei, kertakaikkiaan 10,3€ maksavaa lippua tai 6€ maksavaa vuokrafilmiä ei oikein halua tuhlata todennäköisesti huonoon elokuvakokemukseen. 
 Olen ajatellut  laittaa blogin määrämättömälle tauolle. Ihan vain, koska tuntuu, ettei tämä harrastus etene. Lukijamäärät tosin ovat kasvaneet usealla sadalla, mutta vakituiset lukijat ovat jossain muualla. Ehkä kaikki itsetarepia on nyt saatu irti blogista? Myös oma elämä on sellaisessa käänteessä, ettei ehkä energia riitä tähän enää, toistaiseksi.
Toivon siis kaikille mitä ihaninta kevättä! Rakastakaa toisianne ja itseänne! Palailen, mikäli siltä tuntuu..
Pus!!!
 K

6 kommenttia:

  1. Ihanaa kevättä Katrinsessalle ja kiitos tähänastisista blogikirjoitteluista, joita oli aina ilo lukea. Palataan livenä! :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Sulla on erittäin hauska tyyli kirjoittaa!:D ihan mahtava myös toi vikan kuvan teksti, haha:)

    Ida/
    http://www.sevenstepstotown.com/

    VastaaPoista

Kiitos sanoistanne!