20.12.2012

Voimauttava valokuvaus

Yksi haaveeni on ollut pitkään voimauttava valokuvaus. Se kohta ruksautui yli lokakuussa, kun ihanat ystäväni olivat minun syntymäpäivääni (joka oli ja meni heinäkuussa- ruuhkavuosien ikuinen ongelma on aikataulut) juhlistaakseen sellaisen minulle järjestäneet, kuin ajatuksiani lukien. Ihan pikkiriikkisen ahdistuksen on aiheuttaneet iän ensimmäiset merkit kasvoilla ja muilla osa-alueilla, joihin esim. painovoima vaikuttaa..Eli oli oikein mukava nähdä itsensä ihan nättinä ja viehkeänä, aikuisena. Lopputulemana on: ryppyjä, pah, antaa tulla, jos on tullakseen! Naurunrypyt ne vain kaunistavat, ja muut juonteet kertovat siitä, että eletty on!
Lyhyestä virsi kaunis; seuraavaksi muutama voimauttava otos kolmekymppisestä allekirjoittaneesta. En ole ylilaitettuna, tukka tiukkana lakasta, vaan aika tavallisena ja rempseänä. Joskus vielä toteutan "asiallinen kuva studiossa"-session, ehkä sitten seuraavalla ikävirstanpylväällä.





Kuvaajana Teea Jokihaara. Kuvat ovat minun, eikä niitä, kuten muitakaan kuviani saa käyttää ilman lupaa.

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!



    -Meri

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania kuvia. Olet ihan itsesi näköinen ja sun niin ihana persoonallisuus paistaa läpi näistä kuvista. Tulee tosi ikävä kun katselee tätä sun blogia ja sun kuvia. Olet ihana!! Ja kiitos muuten sun blogista!! Siitä tulee aina niin hyvälle mielelle kun lueskelee!!:)

    Haleja!!

    Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun tulee hyvä mieli <3 Ja paljon haleja sinnekin, olet ollut mielessä. Onkohan kortti jo tullut perille? :)

      Poista
  3. Kauniita kuvia kauniista Katrista! Ja mitä ryppyihin tulee... niitähän tulee ikäänkuin jokaiselle jossain vaiheessa, eli miksi niissä olisi jotain pahaa? Ja nimenomaan, eletystä elämästä, koetuista tunteista ja rikkaista hetkistä kertovat! Voimakkaita ja hienoja päiviä tulevaankin meille kaikille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin paljon hienoja päiviä tuloillaan meille hienoille ihmisille!! Kiitos kehuista <3

      Poista

Kiitos sanoistanne!