9.12.2012

Elelyä

Täällä on elelty vain. Viimeisimmät päivät on kuluneet leppoisasti perheeni kanssa. Myös karvaheppu mallia berninpaimenkoira pääsi tutustumaan Ritvikseemme. Pientä ärähtelyä pelästyneeltä Ritvikseltä, johon neljä kertaa suurempi bernirouva vastasi hämmentyneellä mulkoilulla ja perääntymisellä. Piti itse ärähtelemällä evätä lupa ärähdellä. Onneksi ne olivat pitkän viikonlopun ainoat ärinöinnit, muu aika on syöty hyvin ja hyppelehditty jouluisilla ostoksilla. Koiratkin ihan sietivät toisiaan. Kyllä se siitä lämpenee.

Ja kyllä, meillä on joulukuusi. Itsenäisyyspäiväksi koristeltu. Ja on muuten ensimmäinen joulukuusi omassa kodissa. Yleensä olen joulun viettänyt lumen ja tuulen maassa Lapin merikaupungissa, ja suureellisempi koristelu on jäänyt. Nyt on kuusi ja kaikkee, joululaulut soimaan niinkuin olisi jo!

2 kommenttia:

  1. Niinpä, miksi se kuusi vasta aattona pitäisi ottaa esille, kun muutkin joulukoristeet kerran aikaisemmin? Joulukuusi on niiiin ihana, että helposti sitä katselisi pidempäänkin kuin ne perinteiset pari viikkoa! Jos ottaisikin uuden itsenäisyyspäiväperinteen kuusenkoristelusta, piparitalkoiden ohelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä minäkin olen miettinyt, että kaksi päivää nautit kuusesta ja sitten odotat loppiaista, kun joulu on jo ohi. Joulunodotus on kaiken huipennus!

      Poista

Kiitos sanoistanne!