19.11.2012

Lahjomisen sietämätön vaikeus

Tällainen yllänäkyvä on olo kiivastahtisen viikonlopun päätteeksi. Kovasti kaikkea on ollut ohjelmistossa, ja ensi viikollakin on kaikkea mukavaa, jiihaa. On sellainen rento ja iloinen fiilis. Ainoa pikkiriikkisen paniikin aihe on miehen syntymäpäivät, ja varsinkin synttärilahja. Jonka sanoin jo hankkineeni (hätävale oman selustan turvaamiseksi), mutta en oikeasti ole. Hih hih. Hermostunutta hihitystä. Kaiketi mentävä ensi viikolla pähkäilemään ja tuijottelemaan kauppaloisiin jotain sopivaa. 
Päivän suuri kysymys kuuluukin näin; miehet; isät, veljet, puolisot, ystävät; miksi ette suoraan sano, mitä toivotte lahjaksi? Maanittelun takana on aina se vastaus. Jo sitä hervahtaa silloinkaan. Saanen ihmetellä, miksi en voi vaikkapa armaan puolisoni kanssa käveleskellä rennosti kaikki kaupungin vaatekauppoja läpi, ja hän osoittaisi jotakin mukavaa
  neuletta, jonka minäkin hyväksyn; "Tuo on tosi kiva, tuollainen olisi kiva saada joulu- tai synttärilahjaksi!". Onko vaikeaa häh? 
Tosin huomaan ehdotukseni mahdottomuuden jo yhdistelmässä "rennosti" ja vaatekauppoja". Paree olla sitten tyytyväinen siihen, mitä saa, jos vihjeet ovat mitättömiä. Itsehän kerron kovaan ääneen mainoksia, kaupan hyllyjä tai nettisivuja suurieleisesti osoitellen, että "Oo, miten bellissima, toisikohan pukki tämän mulle, VIH VIH, vink vink."
 Arvannette, että seuraava postaus alkaa sanoilla "Rakas ystäväni joulupukki..." Jotta ei jää epäselväksi.
Siskoni henkilökohtainen käsityöavustaja Pepi, tässäkin valmistuu presento
 Lahjakasta viikon alkua kullekin!

8 kommenttia:

  1. Turhauttavaa on myös se, että ihmiset sanoo usein "en tarvii mitään" tai "ei mulle tarvitse oikeasti ostaa mitään". Kun jätät siis ostamatta, saat kuitenkin kyseiseltä ihmiseltä jonkun lahjan. Sitten onkin tosi kiva olo... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin! Minulle on käynyt noin, eikä muuten tule käymään enää ikuna! :D Varustaudun tilanteeseen.

      Poista
  2. Kaipaatko jotain tyhjänpäiväistä kirjoitettavaa blogiisi? No hyvä, haastoin sut! =)
    http://maubella.blogspot.fi/2012/11/11-asiaa-11-kysymysta-6-blogia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän haasteesta, paneudun siihen oikein asenteella pian! :)

      Poista
  3. Hei kuules, olen huomannut että miehen saa iloiseksi antamalla jotain lökövaatetta (esim. kotoiluhousuja tai sen semmoista), alkoholia, herkkuja, hyvää ruokaa, konsolipelejä, tai sitten hyvännäköistä vaatetta. Oma mörrikkäni ilostui kovasti tästä Henkan kashmirpaidasta, joka on toooosi pehmeä, lämmin ja laadukas ja sen voi vetää minkä tahansa paidan päälle ja aina näyttää hyvältä: http://www.hm.com/fi/product/03959?article=03959-A#article=03959-A

    Kysyin mun mieheltä mitä kaikki naiset toivoo, se vastas "pimppiä". Että siinä sitten se kaikkein paras lahja miehen näkökulmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mies on toiselta olomuodoltaan ruoalla toimiva lämpöpatteri, eli kaikki puuvillaa lämpimämmät kuidut on aika nounou. Sillä hohkaa jalat kuumaa normaali lämpötilassa ja se viettää typerryttävän pitkiä hetkiä vähissä vaatteissa parvekkeella. Kotoiluhommat on hyvä idea, miten en itse älynnyt. Me ainakin ollaan sellainen kotivaatepariskunta. Ja ruoka kai on jokamiehen unelma, tuon alimman toiveen kanssa tarjoiltuna. Niillä mennään tää joulu. Kiitän vinkeistä viisaampaa!!

      Poista

Kiitos sanoistanne!