16.9.2012

Maailman aurinkoisin päivä

Viikkojen tihkujen jälkeen tämä päivä avautui huikaisevan kirkkaana ja lämpöisenä. Ja oikeastaan koko viikonloppu on ollut tohinainen ja sen verran selkeä, että on ehtinyt kydä esim. Ween Maan Viljaa- messuilla, joissa käsityöläiset ja herkkujen väsääjät olivat tuotteitaan myymässä. Mies katseli himoiten kaikenmoisia levitteitä ja chilivalkosipuleita. Minä vakoilin lähinnä metrilakukojua kuola suunpielessä.
Sain lakujani, mutta yhtäkkiä!
FUDGE-KOJU.
 Ostin kolme palasta, ja karvas pettymyshän se oli. Ostin väärää sorttia, ja ne olivat rakeisia, kuivia ja kalliita. Ei mikään kiva yhdistelmä. Tai mies ne kyllä osti. Ei mikään kiva juttu siis sille. 
Pettymyksen vastapainoksi tuhertelin hieman taulua. Käsittelin paperia kuluneen ja ruhjoutuneen näköiseksi ja kirjoitin siihen Tommy Tabermannin runon, sen hively-sileä kivi-nähty rannalla-runon, tiedättehän. Nyt taulu nököttää seinällä melkein samalla tasolla toisen samankokoisen (mutta erilaisen) kanssa. Aina ei voi tuon betoniseinän kanssa onnistua.



Ja voinpa vielä kertoa, että kesän marjoista surruutettu smoothie on terveellisintä, mitä voi kurkusta alas kaataa, ellei siihen lipsahda n. desi liikaa sokeria..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!