15.7.2012

Harrastuksia

En ole koskenut kynään tahi hiileen a-i-k-o-i-h-i-n. No sitten kävin repimässä varastosta muutamia vanhoja "taideaarteita"inspiraatioksi ja rävelsin uuden värillisen työn, jonka avulla vähän otin tuntumaa piirtovälineisiin.  
On jotenkin erilaista piirrellä, kun ei ole yksin. Joku toinen  kurkistaa epävalmista työtä, ja kommentoi. Ahdistaa ihan pikkiriikkisen, että keskeneräinen työ on jo jonkun silmien alla. Se on vain  tottumiskysymys:)
Yllä vanhaa pyllyä ja uutta värikästä. Vieläkun olisi opettaja, joka istuisi vieressä ja neuvoisi koko ajan. Onko vähän ristiriidassa aiemman "joku muukin on täällä, iik"-ajatuksen kanssa?
No, jospa tässä tulisi sellaisia sadepäiviä, joiden aikana saisi teipit seinään ja hiilet suhisemaan. Värit kun ei taida olla mun juttu...
Ehkä vielä tänä kesänä..
Etana tuli muuten lenkillä vastaan, ja näytti sarvet, kaikki neljä! Mutta se mokoma valehteli päin naamaa, ja satoi koko seuraavan päivän! Mitä se tällainen ennustaminen on? Näköjään ihan sama, ennustaako sään etana vai meteorologi, sama onnistumisprosentti. 
Hyvää ja aurinkoista/sateista/tuulista/tyyntä sunnuntaita!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!