2.3.2012

Haaste

Sain haasteen Maubellalta, joka kirjoittaa Livin´Life-blogiaan, johon hän postailee usein ja kuvarikkaasti. Pidän blogeista, joissa on paljon kuvia. Piiitkä teksti ilman kuvia tai pelkillä samannäköisillä asukuvilla höystettynä on vähän tylsä. Minun pitää listata blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. No minäpä listaan.
Edesmennyt Edi pentusena, kuva näpistetty siskolta
 Nurjimuksen luolassa majailee ihana Itä-Suomen opettajatar Micci, ja laittelee kuvia kauniista tyylistään, muun muassa. Suosittelen lämpimästi.


Suden Hetki-blogi on hauska! Kahden huskyn, yhden pienokaisen ja yhden miehen "omistaja" kertoilee elämänmenostaan. Mahtavat kuvat.

Sokurina pohjalla -nyt valppaana kaikki hevostytöt!- Ikuisia kertomuksia, jota kirjoittaa kukapa muu, kuin armas pikkusiskoni! Paljon heposjuttuja ja kuvia, mutta myös mahtavia koirakuvia, arjen kertoiluja sekä mehevää ja naurattavaa kirjoitustyyliä. Sisko on ravannut (eh he hee) talleilla 11-vuotiaasta saakka, ja hevosiin liittyvät jutut ovat hänelle tuttuja. Ohjasipa hän juuri erityislapsiryhmääkin, ja ohjaa lapsille heposkerhoa ja ihan oikeita ratsastustunteloisiakin. Pätevä likka. Muutama oma lapsuudenystäväni tosin aina ihmettelee, ettei sisko ole enää vaipoissa, vaan ammattikorkeaa käyvä aikuinen. No samaa mietin joskus molemmista siskoistani, mutta sitten muistan olevani itsekin kohta 30-vuotias harppu.
Kuva lainattu siskon blogista, ylevä 9-vuotias Iina poseeraa.

Tykkään lueskellä blogeja, mutta lähes kaikki lukemani ovat suosittuja, useiden satojen lukijoiden blogeja. Olisipa minullakin tieto, ketä täällä minun rinsessanlinnassani käy pällistelemässä. Kuitenkin jotain yläkouluasikaisia kavereita, jotka stalkkaavat minua vasitella. Liittykää siis lukijoiksi! Muutama salaperäinen vakkari minulla jo on, näkyvien lisäksi. Lukijaksi liittyminen käy Googlen tai Bloglovinin tunnusten kautta, mars sinne ja rekisteröitymään anonyymit! 


Ihanaa perjantai iltaa, täällä alkaa leffa pyörimään ihan näillä näppäimillä! 
 Pakollinen Pepi:

1 kommentti:

  1. Hih, satuinpa tänne taas blogistaniassa selaillessani, ja huomasin linkkauksesi - kiitos siitä! :)
    Hieman hymyilytti tuo prinsessa-Iina.. on melkoisen ylpeä olemus nimittäin. :D

    VastaaPoista

Kiitos sanoistanne!