2.12.2011

Hyvä rakas kiva joulupukki!

Kun kaikki tuntuvat blogeissaan toivovan kuvien muodossa joululahjojaan, lykkään omat panokseni pyttyyn! En laita tähän kuvia rahakasoista tai unelmatyöpaikoista, vaan sellaisia pienempia toiveita vain. Sellaisia elämän kaunistajia, jotka eivät ole mitään "osta tämä"-käskyjä, vaan pukille vinkkejä, koska hän tietää minun olleen sekä kiltti että reipas tänä vuonna!
Kas vain, ensimmäinen toive on Kivi-tuikut. Varsinkin mattavalkoinen on niin sievä, että! Materia, rakastan sinua! Minulla on jo Kiviä muutamia, ja olen jotenkin hullaantunut näihin. Verenkierrosta aivojen alueella ei varmuutta.
iittala.fi
Jos olisin sinkkuakka, laittaisin seuraavaksi säädyttömiä kuvia moppitukista (yksikkönä tukka, ei tukki), mutta ei ole tarvetta niin ei ole tarvetta. Jouluksi on jo mies. Joten, materian saralla jatkukoon tämä tylsä ja paatoksellinen jorina.
gugle
Lähes mikä tahansa tähdellinen asia on kiva. Gantilla on kalliita, mutta kauniita tähtityynynpäällisiä. En edes tiedä, mistä Gantia voi ostaa ylipäätään, mutta.. tähdet, tähdet, enkö jo tulla mä saa...
sokos.fi
Olen käyttänyt Lumenen vitamin c- sarjaa tämän syksyn ja tykkään kovasti! Ei ole enää teini, ei. Tämä heleyttää, kosteuttaa ja ravitsee ei-niin-kamalan-nuoren ihoa! Ei näytä niin paljon vanhalta harpulta ja säikytä kanssamatkustajia bussissa. Saavutus se on sekin.
collection.fi
Yllätys yllätys, kirja. Kaari Utrio ei yllättäne ketään minut tuntevaa.   Ainoa, mitä en muutenkin hiukan erikoisissa kavereissani ymmärrä, on, etteivät he juurikaan lue asiallista kirjallisuutta, kuten historiaa, fantasiaa, tai nistirocktähtiretkujen (kuten Geri Halliwell) elämänkertoja. Tai jos edes joku siellä lukee, kertokaa ja suositelkaa minullekin! Terveisin nimimerkki "Marilyn Mansonin kalmainen elämänkerta+levoton lastenleiri=erittäin erikoisia unia".


Onkohan minulla mielessä muuta? Pukki hyvä, jos toisit lunta jouluksi, ja tekisit Suomen kansasta raittiin! Tai kuten noin neljätoistavuotiaana valheellisessa epäitsekkyydenpuuskassa toivoin "villasukkia ja rauhaa maailmaan". Villasukat sain. Raitista tästä kansasta ei saa Odinit, Jeesukset, hammaskeijut tai edes Erkki Junkkarinen. 
Ai niin, rakastan vielä vaaleita puuvillasatiinisia petivaatteita! Ja ihania torkkupeittoja!
ikea.fi


hemtex.fi


Hmm, lähtee niinsanotusti lapasesta tämä toivominen. Minä tykkään ihan tosi paljon myös antaa lahjoja ja nähdä onnistuneen lahjan aiheuttama tunne. Aika siirappista, mutta jouluna saa olla. 
Näihin tahmeisiin tunnelmiin, terveisiä yövuorosta.


Yours truly



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistanne!